-->

Glasmästare Malmö

​Letar du efter en bra glasmästare i Malmö har du kommit rätt! Vi på Glaspågarna erbjuder massor av glasrelaterade tjänster för både privatpersoner och företag oavsett vilken lokal, villa eller vilka fönster du har. Vi har mer än 28 års erfarenhet från glasbranschen och fönsterbranschen. Det märks framförallt på vår höga kvalitet och serviceanda. Hos oss kommer kunden alltid först. 

Råd om dina villafönster eller alla möjliga sorters glas

Vi är alltid måna om att ge goda råd, smarta tips och snabba resultat. Vi levererar och reparerar mängder av olika sorters glas, allt från energiglas och ljudrutor till butiksglas och säkerhetsglas. Dessutom är vi auktoriserade av försäkringsbolagen. Söker du en glasmästare i Malmö som reparerar eller byter ditt fönster på ett snabbt och effektivt sätt så är vi det självklara valet.​

Glasreparation och fönsterbyte dygnet runt

​Kom ihåg att du kan få 50% avdrag på själva arbetet genom att använda dig av ROT-avdraget. Det är ett smart sätt att spara på. När du vänder dig till en glasmästare som oss så kan du alltid räkna med att få professionell rådgivning. Vi finns alltid tillgängliga, antingen via telefon, mejl eller telefax. Eftersom vi även ingår i Örestads jourgrupp så finns vi tillgängliga dygnet runt. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig hitta en lösning på dina glasbekymmer.

Anlita glasmästare i Malmö

Boka en erfaren glasmästare i Malmö. Ring oss vid behov av snabb glasservice eller fönsterbyten för t ex dina villafönster.​​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Glasmästare för service, reparation och fönsterbyte

​Glasreparationer

​Fönsterbyten

​Rådgivning

Få avdrag för 50 % för fönsterbyten eller reparation med ROT-avdrag

Om du anlitar ett företag för reparation och underhåll till en bostad eller fritidsbostad som du äger, kan du göra avdrag för halva arbetskostnaden. Avdraget gäller inte kostnader för material och inköp. Du kan inte göra avdrag för nybyggt hus eller tillbyggnad till nya hus.

Du har möjlighet att göra avdrag och få skattereduktion för halva arbetskostnaden på maximalt 50 000 kronor per person och år. Det är personen som utför tjänsten som ansöker om rotavdrag eller rutavdrag. Det är även personen du anlitat som begär utbetalning från Skatteverket.

För mer information, se Skatteverkets hemsida.

​Glaspågarna i Malmö / Limhamnsgårdens allé 8, 216 16 Malmö /  info@glaspagarna.se / Tel: 040-153035